RTU:n sääntömääräisen vuosikokokouksen 29.3.2017 valinnat
RTU:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin keskiviikkona 29.3.2017 klo 17 alkaen seuran toimistolla, Seminaarinkatu 4.
Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat.

Seuran puheenjohtajaksi valittiin Markku Malmsten, varapuheenjohtajaksi Miika Rantanen, sihteeriksi Jaana Määttälä ja taloudenhoitajaksi Kaarina Malmsten. Hallitukseen valittiin jäseniksi Osmo Harju, Simo Koskela, Tuija Lahtinen, Tertu Purho, Tatu Tarvainen ja Jarkko Vainio. Asiantuntijajäseniksi valittiin Eeva Kurki ja Pekka Halonen. Seura järjestää liikuntatoimintaa yleisurheilussa, suunnistuksessa, salibandyssa, kuntoliikunnassa, naisten ja miesten sekä tyttöjen sisäliikunnassa. 

Naisten ja tyttöjen liikuntajaoston vetäjäksi valittiin Tuija Lahtinen, yleisurheilujaoston vetäjäksi Markku Malmsten, suunnistusjaoston vetäjäksi Osmo Harju, veteraanijaoston vetäjäksi Pekka Halonen, salibandyjaoston vetäjäksi Miika Rantanen sekä kuntoiluvastaavaksi valittiin Markku Malmsten.

Seuran tilejä tarkastavat Kaija Karhu ja Helena Laasonen, varalla Jari Tähtivuori ja Eeva-Liisa Luukkonen.

Merikylpylän saunatoimikuntaan valittiin Markku Malmsten, Miika Rantanen, Jarkko Vainio ja Simo Koskela.  

TUL:n liittovaltuuston jäsenenä toimii Eeva Kurki, varalla Jaana Määttälä.

Suomen Työväen Urheiluliiton hallitus valitsi veteraanijaostoon puheenjohtajaksi Eeva Kurjen ja nuorisovaliokunnan jäseneksi Annika Appelrothin. 

TUL Satakunnan piiri valitsi valtuuston puheenjohtajaksi Markku Malmstenin ja jäseniksi Eeva Kurjen ja Miika Rantasen. Seura sihteeri Jaana Määttälä on TUL Satakunnan piirin piirihallituksen jäsen sekä Lounais-Suomen Liikunta- ja Urheilu ry:n halituksen jäsen 2016-2017.
TUL Satakunnan piirin veteraanijaoston puheenjohtajaksi on valittu Eeva Kurki, naisjaoston puheenjohtajaksi Jaana Määttälä ja nuorisojaoston puheenjohtajaksi Annika Appelroth.